Onderhoud

Wanneer u uw auto niet op tijd laat controleren is de kans aanwezig dat uw veiligheid in gevaar komt. Er zijn namelijk onderdelen, zoals bijvoorbeeld het remsysteem, die aan slijtage onderhevig zijn. Wanneer uw remblokken bijvoorbeeld volledig versleten zijn, zal het remsysteem niet meer functioneren. Daarom raden we u aan om de auto minimaal eens per jaar te laten onderhouden en dat bepaalde onderdelen worden gecontroleerd. Verder willen we u adviseren om regelmatig het oliepeil van uw auto te (laten) controleren. Dit kan slijtage aan onderdelen voorkomen.

 

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Plan dan online een afspraak bij ons in. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak inplannen via 053 - 431 66 30. Zo kunt u weer vele veilige kilometers vooruit!

 

Lichte bedrijfswagens (tot 3500kg)

Voor het onderhoud aan lichte bedrijfswagens en campers kunt u ook bij ons terecht. Wij snappen dat uw bedrijfswagen voor uw onderneming vitaal is en goed onderhoud is daarom erg belangrijk. Bij Autobedrijf Termijtelen zorgen we ervoor dat uw bedrijfswagen zo snel mogelijk weer de weg op kan.

 

Elektrische en hybride voertuigen

Het onderhoud van een elektrische auto bestaat onder meer uit het vervangen van de interieurfilter en remvloeistof. Bovendien moeten slijtagedelen, zoals remmen, banden en ruitenwissers, regelmatig gecontroleerd worden. Ook moet de software geregeld geüpdatet worden. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Meer weten over het onderhoud aan uw elektrische auto? Neem contact met ons op!

onderhouyd.jpeg